PiciBea
4 napja
utolsó módosítás: 2010. 08. 29. 21:12:46
Drazsé és Ildi
3 hete
BogiÁgi
5 hete
utolsó módosítás: 2010. 04. 05. 15:48:10
Viki
21 hete
MANFRÉD HÍREK:Meglátogattam ma Manfrédunkat.Nagyon örült, 5 percig osztotta a puszikat kétlábon és nyüszögött hozzá. Imádom. :-)))
Marcsin (gazdianyu) külföldre utazott temetés miatt 1 hétre. Addig Manfréd egy falatot nem evett, inni sem akart, sőt egyszer ki is ment éjjel a kapun és hajnali 6-kor ült a bejáratnál, hogy engedjék be. Azóta nem volt ilyen, Marcsi hazajött és újra eszik-iszik. Kismaki. :-)))
Nórit (kislány) látványosan imádja. Nagyon boldog kutya szerintem.
Előzmény: 2009. júliusában próbálta befognia az Illatos út, de őt nem tudták, csak a társát. Így befogtuk mi. Pár hét alatt be is gazdisodott. Egy általános iskola kutyája lett.
GAZDIT KERES JANA ÉS LENI!!!
9 hetes keverék szuka kutyusok gazdit keresnek. A mamájuk mudi-belga juhász keverék, papájuk valószínűleg tacskó. Az egyik kistestű lesz, ha megnő, a másik közepes testű... Első 3 oltást, féreghajtót, mikrochipet már megkapták. Oltási, ivartalanítási kötelezettséggel lehet őket örökbefogadni. Tel: 06703353659, 06309398094
LENI:
JANA:
monyoooka
17 hete
Mr.Dog
25 hete
-Úgy érzed, népszerű vagy a kutyások között?
-Úgy érzed, sok kutyás ismerősöd van?
-Úgy érzed, hogy képes vagy egy kutyás tábort toborozni?
Ha igen, jelentkezz MrDog falkavezérnek. Minden kutyafajtának egy falkavezére lesz.
-a választott kutyafajta minél több tenyésztői és gazdi regisztrációja.
-meghívó küldések a fajta gazdiknak és tenyésztőknek.
-kutyaprofilok létrehozásának figyelmemmel kísérése.
-10 kg minőségi kutyatáp havonta.
-100.000 Ft vásárlási utalvány annak a falkavezérnek, akinek a csapata ( a választott kutyafajta teljes tábora)elsőként éri el a 400 fő aktív regisztrációt. Aktív regisztráció az, amikor kutyaprofilokat is létrehozza a Gazdi vagy a Tenyésztő, a Leendő Gazdi természetesen kutyaprofil nélkül is aktív regisztrációnak számít.
Ha felkeltettük érdeklődésedet, katt ide: www.mrdog.hu
Violka március 2-án átkelt a szivárványhídon. Amit csak lehetett Viki és Családja megtett érte, de sajnos a betegség legyőzte őt. Nyugodj békében drága Violka. Nagyon szeretünk, és hiányzol.Viki írta:Violkánkat tegnap (03-05-én) elbúcsúztattuk. Sokan voltunk, sok gyertya égett érte (és másokért: Dani, Jerry, ...). Mosolygott. Így kell rá emlékeznünk. Én még nem köszöntem meg itt a fóromun Pankagazdinak azt a sok segítséget, vigyázott rá mikor délelőttös voltam, főzte a finomabbnál finomabbakat neki. Orvoshoz ment vele, mikor én nem tudtam. Fricikének, aki a vért adott, hogy élhessen Violka. Apócának a fuvarokért. És mindenkinek, akik sétáltatták, fuvarozták, nasit adtak neki vagy csak szerették és drukkoltak neki. Viola egy HŐS volt, ezt mindig mondtam, mindent kibírt, mindent elviselt, próbált gyógyulni, de a betegség végül legyőzte. Még nem bírom eltenni a takaróit, a ruhácskáját, semmit. Nagyon hiányzik, terveim voltak... Nyáron mentünk volna Horányba nyaralni. Biztosan élvezte volna. Nézelődhetett volna a teraszról. Szimatolhatott volna a fűben. Most fentről figyel, És biztosan mosolyog. NAGYON SZERETÜNK!!!! HIÁNYZOL!!!!!!
Apocak
26 hete